top of page

100 שנים של נסיון

 

נוספת קפדנית ודקדקנית במיוחד, המוודאת כי אין פולים שספחו רטיבות או שינו את ריחם.

קפה עם סוד...

אין ספק שהסוד השמור ביותר בטיבו של הקפה הוא נוסחאת תערובת זני הפולים.

גם כאן באה לידי ביטוי ידם המקצועית של משפחת רג׳ואן, המיבאת את הזנים המובחרים ביותר, לקבלת התערובת המשובחת ביותר.

השלב הבא בהכנת הקפה הוא הקלייה - לכל זן טמפרטורה ומשך קלייה אופטימליים המיוחדים לו.

משפחת רג׳ואן היא בעלת המומחיות לטפל בכל זן, באופן הטוב ביותר.

מקצועיות זו, מעלה את הקפה לרמות חדשות.

קפה עם נשמה

ממש כמו יין גם קפה משובח נמדד בטיב הפולים שמהם הוא מיוצר - איכות בית הגידול, הזנים השונים והיחס ביניהם.

ממש כמו היינן, גם יצרן הקפה נבחן ביד ותהליך ייצור מוקפד ללא פשרות.

את שני המשקאות לא ניתן לייצר באמצעות מכונה בלבד. מה שמבטיח את איכות המוצר הוא ה״טאץ״ האישי. חובתו העיקרית של כל יצרן קפה הינה ביקורת עצמית גבוהה המהלך הייצור, חובה שבני משפחת רג׳ואן רואים כזכות גדולה.

קפה עם משפחה

ניתן לחוש כי הקפה זורם בעורקיהם של בני משפחת רג׳ואן, דור שלישי ליצרני קפה.הם מלווים את התהליך כולו, החל משלב שתילת הפולים ועד לקטיפתם.

כן, כבר בשלב זה בוחרים איזה מפולי הקפה יגיעו לארץ, ראש המשפחה - אפריים רג׳ואן (מומחה עולמי לקפה), עורך בדיקה

bottom of page